Actie voor de slachtoffers van de aardbeving

Hoe ga je als school om met de aardbeving in Turkije en Syrië? Medewerkers en leerlingen hebben familie, vrienden en/of bekenden in het getroffen gebied en zijn direct of indirect geraakt. Iedereen leeft intens mee.
Door de gesprekken en initiatieven van leerlingen willen we samen in actie komen. Daarom organiseert Helinium een bazaar voor de slachtoffers van de aardbeving.
Op 15 februari is Helinium omgetoverd in Oosterse sferen. In de aula van het witte gebouw wanen we ons in een heuse bazaar. De heerlijke kruidige geuren van de Oosterse baksels en producten komen je tegemoet en worden hier tussen 15.00 en 17.00 uur vanuit stands door ons en belangstellenden verkocht.
De opbrengst van deze verkopen komen geheel ten goede aan de slachtoffers van de humanitaire ramp in Turkije en Syrië. We hebben ook een digitale collectebus geopend voor giro 555. Doneren kan door het scannen van de QR-code op de flyer of middels deze link Actie Helinium, giro 555

We vragen ouders, leerlingen, personeel, maar ook de ondernemers van Hellevoetsluis en omstreken om hun steentje bij te dragen en met elkaar geld in te zamelen voor giro 555.
Er worden door leerlingen boeken verkocht, er zijn zelfgemaakte sieraden te koop, er zijn hapjes van de Turkse winkels in Hellevoetsluis, PizzaFresca is aanwezig, er kunnen nagels worden gelakt & haren gevlochten door onze Zorg & Welzijn leerlingen en ga zo maar door.

We streven naar een eindbedrag van tenminste 2.500,-- euro.

Komt u ook?
Media
  • Flyer actie 555