Tis Hier Geen Hotel-lezing, uitnodiging voor ouders van Helinium

Is bij jou ook altijd de ijskast leeg? Heb je een zuchtend en oogrollend kind op de bank zitten?
Wordt het huiswerk al gamend gemaakt? En is het enige dat uit de mond van je kind komt: 'Ja, zo' en dat er dan niks gebeurt? Dan heb je dus een puber in huis. Niet alleen verandert jouw kind van een lekker naar vers gras ruikend
wezentje in een vuurspuwende draak met hoodie op, maar ook jouw rol als ouder. En hoe houd je het dan een beetje leuk thuis? In deze informatieve en interactieve lezing word je geholpen om je puber beter te leren kennen en begrijpen en wordt duidelijk dat je prima kunt leven en overleven met een puber in huis. 

Martine de Vente en Saskia Smith zijn oprichters van het succesvolle www.tishiergeenhotel.nl en leiden je in deze
lezing langs de hoogte- en dieptepunten van het puber-ouderschap. Ze gaan niet vertellen hoe ouders moeten opvoeden ze doen zelf ook maar wat, maar laten zien hoe je je puber én jezelf zonder al te veel kleerscheuren en met een beetje gezond verstand en veel humor door die puberteit loodst. De lezing is zowel informatief als interactief, ze spelen de Grote Puber Quiz en gaan met deelnemers in gesprek over opvoed-vraagstukken. Let op: dit is een lezing en geen theatervoorstelling.

De Tis Hier Geen Hotel-lezing
datum: woensdag 22 maart 2023

tijd: 19:30 uur, zaal open vanaf 19:15 uur.
locatie: Helinium, aula witte gebouw.

Aanmelden kan via: ouderraad@helinium.nl
onder vermelding van: eigen naam, naam en klas kind en het
aantal personen.

VOL=VOL

uitnodiging het is hier geen hotel.pdf