Vierdejaars Zorg & Welzijn leerlingen sluiten eerste keuzedeel al af!

De tijd gaat snel. Zo snel, dat de vierdejaars leerlingen de afgelopen twee weken alweer hun eerste keuzedeel hebben afgerond bij zorg en welzijn. Gelukkig is er dit jaar weer veel meer mogelijk en die kans hebben we dan ook meteen gegrepen.

Zo is er een groep dat het keuzevak ‘Kind en jongere’ heeft afgesloten. Hiervoor zijn zij naar de basisschool de Montessori te Hellevoetsluis geweest om een presentatie te geven over het zorg en welzijn-plein. Onze leerlingen hebben alle ins en outs verteld over het vak zorg en welzijn om zo de leerlingen van groep 7 en 8 een klein voorproefje te geven. Maar het is natuurlijk veel leuker om ook dingen te kunnen laten zien! Dus de babypop is mee geweest en er zijn van alle onderdelen op het plein een filmpje gemaakt welke zij hebben laten zien.

Voor het keuzevak uiterlijke verzorging hebben de leerlingen zelf voor een klant gezorgd en hebben zij een gezichtsverzorging, complete handverzorging of een haarverzorging uitgevoerd.

Om deze klanten te voorzien van een lekker hapje en drankje zijn de leerlingen van ‘Facilitair, catering en inrichting’ in actie gekomen. Zij hebben boodschappen gedaan, hebben in de keuken een hapje gemaakt en hebben de klanten voorzien van een lekker kopje koffie of thee en een overheerlijke smoothie.
Media
  • helinium.yopromedia.webshoot.60