Uitreiking cheques van de “Loop voor de Vrede"


€12.291,77 
Dat is het fantastische bedrag dat de sponsorloop en de markt samen hebben opgebracht. De samenwerking tussen Helinium en Penta Jacob van Liesveldt heeft haar vruchten afgeworpen, waardoor we drie partijen blij konden maken met een mooi geldbedrag.

De leerlingenraden van beide scholen hadden het idee geopperd om een samenwerking aan te gaan voor in eerste instantie “Loop voor de Oekraïne. Al spoedig was het doel geüpgraded naar “Loop voor de vrede”; er is oorlog op meerdere plekken in de wereld.

Afgelopen donderdag was het zo ver: afgevaardigden van beide leerlingenraden deelden de symbolische cheque van €10.000,00 uit aan het Rode Kruis.

Daarnaast hebben Giro 555 en een lokale organisatie ieder €1500,00 ontvangen. Helaas waren van beide partijen geen vertegenwoordigers aanwezig, maar het mooie geldbedrag wordt keurig overgemaakt.

En natuurlijk de organisatie en de vertegenwoordigers van het Rode Kruis samen op de foto.

De sponsorloop en de markt zijn door diverse bedrijven gesponsord waar we als organisatie heel dankbaar voor zijn. Mede dankzij hen is de middag een groot succes geworden.

De samenwerking tussen Helinium en Penta Jacob van Liesveldt is goed bevallen en krijgt zeer zeker een vervolg ……..
Media
  • Afbeelding4
  • Afbeelding1
  • Afbeelding2
  • Afbeelding3
  • Afbeelding5