Zoek & meer

MAVO Plus

Kiezen voor MAVO PlusTalent in de dop kiest MAVO PLUS. De gemengde en theoretische leerweg als voorbereiding op MBO of HAVO krijgt op Helinium een eigen gezicht: MAVO PLUS - Middelbaar Algemeen Voortgezet Onderwijs met een uitdagend plusdeel.

Beginnen in een brugklas is beste spannend. Daarom krijgen alle leerlingen in de MAVO brugklas een site-kick. Dit is leerling uit de vierde klas die ervoor is opgeleid je gedurende het schooljaar, maar vooral in de eerste maanden, met raad en daad bij te staan.

 

 

Ben jij die leerling die graag verder leert?

En wil je ook vast een kijkje kunnen nemen in verschillende beroepssectoren? Kun je ook zelfstandig opdrachten uitvoeren en heb je na de lessen aandacht voor schooltaken? Dan past de keuze voor MAVO PLUS prima bij jou.


Bijzonder zijn de plusonderdelen:

Voor alle leerlingen: Creative Technology. In de onderbouw maken alle leerlingen kennis met het vak Creative Technology. Het vak waarbij techniek en creatief denken centraal staat. Ontwerp en maak bijvoorbeeld je eigen hologram!

Daarnaast de mogelijkheid, zoals al eerder genoemd, de sportklas, de theaterklas, en Anglia.

Al deze verrijkingsdelen hebben een vervolg in de bovenbouw van de MAVO. Je kunt er zelfs eindexamen in doen!


Mocht je vragen hebben neem gerust contact op met dhr M.Stoppelenburg teamleider MAVO. E-mail: m.stoppeleburg@helinium.nl