Roosterwijzigingen & meer

Vacatures

HELINIUM is een openbare scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, havo (incl. vwo plus, tto  en technasium), mavo plus en vmbo bk/vakcolleges techniek en mens & dienstverlenen (incl. lwoo) die kwalitatief hoogstaand voortgezet onderwijs wil bieden in een veilige omgeving. De school draagt bij aan de vorming en opleiding van haar leerlingen tot verantwoordelijke en zelfstandige wereldburgers die in openheid en met respect voor mens, dier en omgeving succes- en waardevol zijn in de samenleving van vandaag en morgen. 

 

Zoekt enthousiaste collega’s m/v

per 1 augustus 2018

voor de functie van

 

Docent natuurkunde/scheikunde  LD 1e graad - 1,0000 fte

 

Inlichtingen over de vacature worden verstrekt door de afdeling Personeelszaken, tel. 0181-316488. Uw sollicitatiebrief, voorzien van CV en referenties,  kunt u sturen naar.:personeelszaken@helinium.nl of u kunt gebruik maken van onderstaand formulier.

 

 

Zoekt per direct

een enthousiaste collega m/v

voor de functie van:

 

Docent Aardrijkskunde 2e graad - 0,2400Fte ( 6 lesuren)

t.b.v. het verzorgen van de lessen onderbouw klassen VWO

 

  Inlichtingen over de vacature worden verstrekt door de afdeling Personeelszaken van Helinium, tel. 0181-316488. Uw sollicitatiebrief, voorzien van CV en referenties,  kunt u voor 14 december 2017 sturen t.a.v.:personeelszaken@helinium.nl

 

 

 


 

 


Nieuwe groep