Zoek & meer

Voorlichtingsactiviteiten

100% HELINIUM


Helinium heet je van harte welkom! Helinium is de plek voor jou als je één van de volgende opleidingen wilt volgen:


- Gymnasium

- VWO incl. VWO Plus met PGO, TTO, Technasium

- HAVO incl. Technasium

- MAVO Plus

- VMBO basis/kader, Vakcolleges Techniek en Mens & Dienstverlenen 


Belangrijke data voor cursusjaar 2020-2021

  Open Huis online

Vrijdag 15 januari heeft Helinium als eerste in de regio een live en online Open Huis georganiseerd. Dit was een groot succes, er waren bijna 1000 bezoekers. Tijdens onze talkshow met docenten zijn veel voorkomende vragen gesteld en ook kijkersvragen die binnenkwamen via de live chat.

Na de talkshow was er een interactieve les over optische illusies. Er was een uitleg over hoe zintuigen werken, over hoe illusies ontstaan in de natuur en optische illusies. Tussendoor werd er een woordweb gemaakt met de antwoorden die de leerlingen thuis gaven en waren er quizvragen gesteld, de antwoorden werden live getoond. De les werd afgesloten met een wedstrijd. Helinium daagt alle leerlingen in groep 7 en 8 op Voorne-Putten uit om een foto te maken van een optische illusie die ze zelf hebben bedacht en te mailen naar openhuis@helinium.nl. Dit kan tot uiterlijk 29 januari. Heb je de les over illusies gemist, dan kan je ons Open Huis terugkijken door op de link hieronder te klikken. Doe jij ook mee? 


Klik hier om het Open Huis VMBO terug te kijken. 

Klik hier om het Open Huis MAVO/HAVO/VWO terug te kijken. 

Klik hier voor de unieke virtual tour door ons schoolgebouw. 

Klik hier om vragen te stellen over onze school. Instapdag en Warme Overdracht

Op woensdag 7 april 2021 organiseren we de instapochtend voor de aangemelde leerlingen en in de middag de bekende Warme Overdracht. Tijdens deze middag wordt u ook geïnformeerd hoe het gaat met uw oud-leerlingen.

 

Ontvangst nieuwe leerlingen:

Op woensdag 14 juli 2021 ontvangen we de nieuwe leerlingen voor een kennismaking met de mentor en de klasgenoten. Tijden zijn vanaf 14.00 uur tot ongeveer 15.00 uur.

 Heb je een vraag?

Heb je een vraag en vind je het antwoord niet op onze site? Mail je vraag dan naar ons; we geven je graag antwoord. Dit is het e-mail adres:  k.breederland@helinium.nl