Roosterwijzigingen & meer

Helinium on Stage speelt “Brainfreeze” Theaterdansvoorstelling 6+

10 januari 2018
Elk jaar maakt een groep enthousiaste leerlingen uit de bovenbouw Havo/Vwo van het Helinium een voorstelling voor kinderen, onder begeleiding van twee Podiumkunstdocenten, Eva van Welzenis en Marjolijn Breuring. De theaterdansvoorstelling is in de zomervakantie door twee ijverige vijfdejaars vwo-leerlingen geschreven en er is weer een fantastisch verhaal samen gesteld voor u! De scholieren gaan deze voorstelling opvoeren voor leerlingen uit groep 3 en 4 van verschillende basisscholen in Hellevoetsluis. Naast de voorstelling voor de basisscholen is er op Zondag 14 Januari om 14.00 een voorstelling die u kunt bezoeken! Hieronder een kleine samenvatting van de voorstelling:

Verhuizen?! Sarah haar leven staat op zijn kop. De vier emoties in haar hoofd weten niet hoe ze hier op moeten reageren, is Sarah Blij, Boos, Verdrietig of Bang? De emoties proberen van alles om Sarah gelukkig te maken in haar nieuwe huis, haar nieuwe school en met haar nieuwe klasgenootjes, maar of dit nou wel zo goed lukt? De emoties weten niet wat ze aan het doen zijn en omdat ze niet samenwerken gaat alles mis met Sarah. Zal Sarah opnieuw gelukkig kunnen worden in haar nieuwe huis? Stap in de achtbaan van de emoties en beleef dit avontuur zelf mee.  

 

De voorstelling is te zien op Zondag 14 Januari 2017 om 14.00 in Theater Twee Hondjes aan de Opzoomerlaan 106 te Hellevoetsluis.

Aanvang:                   14.00 uur

Entree:                       €8,50

Kaarten kunnen worden gekocht en/of gereserveerd bij Theater Twee Hondjes: 0181-310473

 

De voorstelling is geproduceerd en wordt uitgevoerd door:

Tim van der Toorn, Femke Stoel, Maxiem Driessen, Romy de Jong, Esmee de Ronde, Chaisey Ducaneaux, Marly van Ommeren, Joey van Halderen, Denise Blom, Julia Schilder, Lian Gall, Demi Eisinga, Cheryl Vastenhout, Shannah de Leeuw, Quinty-Ann van der Hansz, Noé Weber, Esmee Janson