Zoek & meer

Helinium on stage presenteert: MAJINJU

15 april 2021
Elk jaar maakt een groep enthousiaste leerlingen uit de bovenbouw havo/vwo van het Helinium een voorstelling vol theater, dans en muziek, voor kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van de podiumkunstdocenten Marjolijn Breuring, Sheranie Rikkert en Evelijn Makkus.

Dit jaar heeft Carmen van de Brug uit VWO 5 het script voor de voorstelling geschreven. Waar gaat de voorstelling dit jaar over: Vier kinderen, Jesslyn, Dylan, Jack en Nora gaan na schooltijd mee naar het huis van Jesslyn om een nieuwe game te spelen. Maar wat ze niet weten, is dat het niet zomaar een game is, ze worden namelijk in de game gezogen en belanden in de gamewereld waar het spel zich afspeelt. Weten de kinderen welke persoonlijke skills ze kunnen gebruiken? Wat voor gevolgen hebben de gebeurtenissen op hun vriendschap? Zal het hen ooit lukken de game wereld te verlaten en thuis te komen? Eén ding is zeker, de kinderen maken een groot avontuur mee. Ga je mee op avontuur?


Vorige week was de livestream te zien via theatertweehondjes.nl Heb je het gemist, klik op het menu Van Eigen Bodem op de website van Theater Twee Hondjes om de voorstelling alsnog te kijken.